Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Tweewielercentrum Jan en Pietsje is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Tweewielercentrum Jan en Pietsje of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Tweewielercentrum Jan en Pietsje worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Tweewielercentrum Jan en Pietsje heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Tweewielercentrum Jan en Pietsje links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Tweewielercentrum Jan en Pietsje van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Tweewielercentrum Jan en Pietsje 2024.
Alle rechten voorbehouden.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9:00 - 18:00
Woensdag:  9:00 - 18:00
Donderdag:  9:00 - 18:00
Vrijdag:  9:00 - 18:00
Zaterdag:  9:00 - 16:00
Zondag:  Gesloten
 
's Middags tussen 12.00 en 13.00 gesloten


Facebook